Skip Navigation Links
Home
TV
Αρθρα
Κ. Διαθηκη
«Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.» Κατα Ιωάννη John 3:5 ΄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ "LIKE" / "SHARE" !


Skip Navigation Links
Stasinos.orgHome
GREEK TV TV
Καινη Διαθήκη
Χριστιανικά
About
 
@@@


Home
Lalas 14 xρονια φυλακή - αποκάλυψε σχέδιο Φαιδώρα Sxedio Fedora 24/3/2018 12:00 πμ
Ο Λάλας αποκάλυψε το σχέδιο της Φαιδώρα  για να δώσει νησιά στην Τουρκία και το όνομα "Μακεδονία". Ο Λάλας, υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας της Αθήνας, αργότερα βιντεοσκοπήθηκε με  έγγραφα, αντιγράφοντάς τα και γεμίζοντας τα μέσα στις τσέπες του. Προβλήματα ήρθαν στο φως στις συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της Ελλάδας και των ΗΠΑ.
¨

Ένας πρώην υπάλληλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα καταδικάστηκε  σε 14 χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή για να πουλήσει ταξινομημένα στρατιωτικά έγγραφα - μερικά που εντοπίζουν πράκτορες της CIA - στην ελληνική κυβέρνηση.


Ο Steven J. Lalas, 40 ετών, άρχισε να κατασκοπεύει την ελληνική κυβέρνηση το 1977 όταν βρισκόταν στον αμερικανικό στρατό, ανέφεραν οι αρχές. Εκτίμησαν ότι ανέλυσε 700 περίπου εξαιρετικά διαβαθμισμένα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων που περιγράφουν τις δραστηριότητες των Η.Π.Α. στη Βοσνία. Οι περισσότεροι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας δεκαετούς σταδιοδρομίας στο Υπουργείο Εξωτερικών."Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά αδικήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς και για ένα από τα βασικότερα κίνητρα - απληστία", δήλωσε ο Βοηθός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Mark J. Hulkower κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο των ΗΠΑ στην Αλεξάνδρεια.


Ο Λάλας έχει φυλακιστεί από τη σύλληψή του τον Απρίλιο. Η ποινή που εξέδωσε ο δικαστής Claude M. Hilton δεν επιτρέπει την παραγραφή.Ο πρώην υπάλληλος της πρεσβείας δεν είπε τίποτα στο δικαστήριο χθες, αλλά τον Ιούνιο παρακαλούσε ένοχος για έναν αριθμό συνωμοσίας για να διαπράξει κατασκοπεία. Παρόλο που η κατηγορία φέρει δυνητική διάρκεια της φυλακής, οι εισαγγελείς συνέστησαν την 14ετή ποινή σε αντάλλαγμα για την υπόσχεση του Λάλα να αποκαλύψει τα έγγραφα που είχε μετατραπεί και σε ποιον.


Ωστόσο, σε απολογισμούς το φετινό καλοκαίρι, οι εισαγγελείς, ο Λάλας δεν αποκάλυψε την πλήρη έκταση της κατασκοπείας του. Είπαν επίσης ότι ο Λάλας απέτυχε δύο εξετάσεις από το FBI.Οι ανακριτές δήλωσαν ότι ο Lalas έκανε σταθερό εισόδημα - 24.000 δολάρια σε μια διετία - με την παροχή πληροφοριών. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, έκλεψε και έπειτα πούλησε τα καλώδια της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας για τις δυνάμεις των στρατευμάτων, τις πολιτικές αναλύσεις και τις στρατιωτικές συζητήσεις που περιέχονται στα καλώδια μεταξύ της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και του Λευκού Οίκου, τις επικοινωνίες του FBI για τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, περιγραφές των υπαλλήλων της CIA που σταθμεύουν στο εξωτερικό.


Αν και η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύμμαχοι, αξιωματούχοι των ΗΠΑ λένε ότι εξακολουθούν να ανησυχούν επειδή δεν έχουν κανέναν τρόπο να γνωρίζουν πού θα μπορούσαν να περατωθούν τα έγγραφα ή οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά."Αυτός είναι ο κίνδυνος", δήλωσε ο Frank Scafidi, εκπρόσωπος του FBI, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση. "Δεν ξέρουμε τι συνέβη με αυτές τις πληροφορίες."Το υπουργείο Εξωτερικών προσπαθεί ακόμα να αξιολογήσει πόση ζημιά προκάλεσε ο Λάλας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Maeve Dwyer. Ένας εκπρόσωπος της CIA αρνήθηκε να σχολιάσει.Οι αρχές δήλωσαν ότι τα προβλήματα εμφανίστηκαν φέτος σε συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Οι Έλληνες αξιωματούχοι είχαν πληροφορίες που θα μπορούσαν να προέρχονται μόνο από παραβίαση ασφαλείας, ανέφεραν οι αρχές. Ο Lalas αργότερα βιντεοσκοπούσε λαμβάνοντας έγγραφα, αντιγράφοντάς τα και γεμίζοντας τα στις τσέπες του.

Page Size
O ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η άγνοια της πραγματικότητας είναι η ρίζα του πόνου σε αυτό το θέατρο των σκιών.
Δεν παρατηρούμε σχεδόν ποτέ την πραγματικότητα, μέχρι να μας συμβεί κάποια εκστατική εμπειρία. Ο νους πρέπει να αδειάσει για να γεμίσει από αυτό που Υπάρχει.
O ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Quantum Physics and God
Quanta particles are wave packets—everything that we can see is made up of these quanta, which do not conform to known laws of physics, thus everything that we can see, even time and space contain quanta, is made up of things that we cannot see. The force holding the quanta is light. In "double-slit test",  life creates the universe because quanta behavior changes depending on the observer’s perception and consciousness—quite an unexplained phenomenon reality is a process that requires our consciousness to be perceived.


Quantum Physics and God
Ποιοι Απαιτούν την Ψυχή του Άφρονα Πλούσιου?
Ένας πλούσιος άνθρωπος σκέφτηκε: «Θα επενδύσω για να να μην μου λείψει τίποτα και θα απολαύσω τα πάντα.» Αλλά άκουσε μια φωνή: «Άμυαλε! τη νύχτα αυτή, απαιτούν να σου πάρουν την ψυχή.". Ποιοι? Λουκ. Luke 12:20. Σίγουρα όχι άγγελοι, αλλά δαίμονες. Οι άγγελοι δεν απαιτούν αλλά συνοδεύουν/μεταφέρουν. Λουκ. Luke 16:22.
Ποιοι Απαιτούν την Ψυχή του Άφρονα Πλούσιου?
Page Size

 
Copyright

www.Stassinos.com * www.Stasinos.tv * www.Stasinos.com *