Skip Navigation Links
Home
TV
Αρθρα
Κ. Διαθηκη
«Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.» Κατα Ιωάννη John 3:5 ΄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ "LIKE" / "SHARE" !


Skip Navigation Links
Stasinos.orgHome
GREEK TV TV
Καινη Διαθήκη
Χριστιανικά
About
 
@@@


Home
TO ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ για Νησια / Μακεδονια sxedio Faidwra 24/3/2018 12:00 πμ
ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ/ΝΑΤΟ/ΗΠΑ συνωμοσια εκατ. $$ εξαγόρασε πολιτικους/ΜΜΕ για περιορισμό συνόρων Αιγαίου/ονομα "Μακεδονία". Εξ ού σχόλια ΝΑΤΟ:"να τα βρούν μέταξύ τους," Merkel: "δεν πέρνει το μέρος κανενός" γιατί το ανατολικό αιγαίο ανήκει σε Τουρκία!
TI ΕΙΝΑΙ TO ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?

Βίντεο ΣΟΚ! Η Τότε πρόεδρος Βουλης προβλεπει Περιορισμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας Η τότε πρόεδρος τής Ελληνικής Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, προλέγει την καταστροφή τής Ελλάδος στον νεοδιοριζόμενο πρόεδρο τής Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Προφήτισσα ή κάτι άλλο;TI ΕΙΝΑΙ TO ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?Είναι σχέδιο τών "μεγάλων δυνάμεων" ΝΑΤΟ/ΗΠΑ να "λυθούν" τα Ελληνικά προβλήματα με Σκόπια και Τουρκία προς όφελος τών μεγάλων δυνάμεων, Σκοπίων, και Τουρκίας με την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής και του ανατολικού αiγαίου.


¨


  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?Το ΝΑΤΟ και η ΗΠΑ. Το ΝΑΤΟ περικλείει όλες τις ευρωπαικές χώρες της Ευρώπης πού είναι μέλη του.  
ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑΤελικά, η εφαρμογή του “Σχεδίου Φαιδώρα”, θα γίνει αφορμή για αλλαγή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτόν οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα είναι απαλλαγμένοι από τα φορτία των προβλημάτων των παλαιών.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΑΙΔΩΡΑΔιότι η δύση (χωρες  ΝΑΤΟ και ΗΠΑ) αρχισε ψυχρό και οικονομικό πόλεμο με Ρωσία, Κίνα, καί άλλους.  Επιδιώκουν να κρατήσουν  την Τουρκία στο ΝΑΤΟ και τις βαλκανικές χώρες, π.χ., Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, στο ΝΑΤΟ και ΕΕ για να μήν μπούν στήν επιρροή Ρωσίας και Κίνας.  Τα βαλκάνια και η Τουρκία στο ΝΑΤΟ και ΕΕ ως προστατευτικό τείχος (η Τουρκία τείχος με Κίνα και Ρωσία, και τα Βαλκάνια τείχος εναντίον Ρωσίας) εξ ού και το ενδιαφέρον για πατριοτ ασπίδες των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, εξ ού το ενδιαφέρον συνδεσης Δουναβη με Θεσσαλονίκη, εξ ού πιέσεις Μέρκελ να δοθεί στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας, εξ ού οι μουσουλμανοι προσφυγες στο ανατολικό αιγαίο, Τουρκικες σαπουνοπερες, και παλιά (10ετια 90) φιλία Ελλαδας/Τουρκίας.Εξ ού και η επανάσταση Ερντογαν εναντιον ΗΠΑ/ΝΑΤΟ (γιατί δεν πήρε τα νησιά και εκμετάλευση αερίων).  Τώρα ο Ερντογαν αμφιταλαντευται μεταξύ Δυσης, Ρωσίας, και Ισλαμ.  Γι' αυτό και τον βλέπουμε ως τρελό.

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?

Στις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφότου προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ.


ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ?ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ - Είναι γνωστό ότι για την εφαρμογή του σχεδίου έχουν διατεθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες εκατομμύρια δολάρια, για την αγορά του τύπου και την δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την αποδοχή του από την ελληνική κοινή γνώμη. Εξ ου και η προκλητικοτητα και η υποκρισια των ΜΜΕ.1. Αρχικά, εφαρμογή απο μια ομάδα “νατοϊκών” Ελλήνων διπλωματών με παραπληροφόρηση, και δημιουργία συνθηκών ανασφάλειας σε λαϊκές μάζες για να γίνει αποδεκτό το σχέδιο και η εφαρμογή του.  2. Μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης σαν ειδησεογραφία και πολιτικό σχόλιο.3. Με τα μεγάλα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας (Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή) που συμφωνούν για κοινή εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους και αποδεχονται την δημιουργία Μακεδονικού κράτους με το ονομα Μακεδονια και συνορα Θεσσαλονίκη.Εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν στην διάθεση της ηγεσίας των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας που δημιούργησαν ευνοϊκό περιβάλλον για προώθηση του σχεδίου και εφαρμογή του.Η ευθύνη για την “προετοιμασία” της κοινής γνώμης της Ελλάδας και Τουρκίας δόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, και του Ισμαήλ Τζέμ, ενός Τούρκου δημοσιογράφου, να δημιουργήσουν “προσωπική φιλία” με έξοδα του ΓΓ του ΝΑΤΟ, Ουάσιγκτον, ο ΟΗΕ, και Αθήνα και Άγκυρα.Την συμφωνία θα έπρεπε να συνοδεύει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, να διατεθεί στα “βασικά στελέχη των δύο κομμάτων”, για να “πεισθούν” να υποστηρίξουν το σχέδιο.Κάθε υπουργός/κομματικό στέλεχος που διαφωνούσε, θα έπρεπε  να αποβληθεί από το κόμμ ώστε να πάψουν αμέσως οι αντιπολιτευόμενες φωνές και για αυτο συμφωνήθηκε να δοθούν στην Αθήνα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, για  να πεισθούν οι Έλληνες για τις ικανότητες των ηγετών των δύο μεγάλων κομμάτων.Όλα αυτά βέβαια πραγματοποιήθηκαν ύστερα από σχετικές εισηγήσεις του τότε αρχηγού της σοσιαλιστικής παράταξης της Ελλάδας  Ανδρέα Παπανδρέου, o οποίος επέμεινε στο αίτημά του αυτό.Αυτη η συνωμοσία να μην μας εκπλήσσει γιατί όπως είναι γνωστό, η συνωμοσία συνεχείζεται  με τη 2010 σύναψη της δανειακής σύμβασης και την κύρωση του Μνημονίου η χώρα απώλεσε «Αμετάκλητα και άνευ όρων» σημαντικό μέρος της εθνικής της κυριαρχίας προκειμένου να λάβει ποσό 80 δις ευρώ με τοκογλυφικό επιτόκιο...

Page Size
Γιατί είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός
 
Γιατί είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός
Latin West vs Greek East Christianity Differences

...to theologize " is permitted only to those who have passed examinations and have reached theoria(revelation or spiritual experience), and who have been previously purified in soul and body, or at least are being purified ." [7]

This state of theoria is two fold or has two stages: a)mind and spirit focused on God, b) Experience of God, a vision of the glory of God in Christ. The normal functions of the body, such as sleeping, eating, drinking, and digestion are suspended. In other respects, the intellect and the body function normally. One does not lose consciousness, as happens in the ecstatic mystical experiences of non-Orthodox Christian and pagan religions. One is fully aware and conversant with his environment and those around him, except that he sees everything and everyone saturated by the uncreated glory of God, which is neither light nor darkness, and nowhere and everywhere at the same time. This state may be of short, medium, or long duration. In the case of Moses it lasted for forty days and forty nights. The faces of those in this state of glorification give off an imposing radiance, like that of the face of Moses, and after they die, their bodies become holy relics. These relics give off a strange sweet smell, which at times can become strong. In many cases, these relics remain intact in a good state of preservation, without having been embalmed. They are completely stiff from head to toe, light, dry, and with no signs of putrefaction.

Latin West vs Greek East Christianity Differences
Πόσο διαφέρει η Ελλάδα από την Ζιμπάμπουε;
 
Πόσο διαφέρει η Ελλάδα από την Ζιμπάμπουε;
Page Size

 
Copyright

www.Stassinos.com * www.Stasinos.tv * www.Stasinos.com *