Skip Navigation Links
Home
TV
Αρθρα
Κ. Διαθηκη
«Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού.» Κατα Ιωάννη John 3:5 ΄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ "LIKE" / "SHARE" !


Skip Navigation Links
Stasinos.orgHome
GREEK TV TV
Καινη Διαθήκη
Χριστιανικά
About
 
@@@


Home
Θέλουν το Μισό Αιγαίο Ellada Tourkia 10/4/2018 12:00 πμ
10/4/18 Yπάρχει υπαρκτή απειλή από την Τουρκία... μας αποκαλούσαν "τουρκοφάγους", "πατριδοκάπηλους... ο τουρκικός στρατός τις επόμενες μέρες θα κάνει μια μεγάλη άσκηση στο Αιγαίο, δηλ., εφαρμογή σχεδίων κατάληψης ελληνικών νησιών. .
Ο αρθρογράφος και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέλυσε το περιστατικό με το ελικόπτερο πάνω από την Ρω.
«Οι τουρκικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Όμως τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται επισταμένως στον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ το εν λόγω θέμα. Στο περιστατικό πρωταγωνίστησε ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής. Η εκτίμησή μου είναι πως έγινε για να δοκιμάσουν τον τρόπο αντίδρασης ή και τους κανόνες εμπλοκής σε ποιο βαθμό είναι απελευθερωμένοι. Δηλαδή πως αντιδρά ο αρχιφύλακας ή ο τοπικός αξιωματικός σε ένα τέτοιο επεισόδιο» τόνισε αρχικά.Ακόμη ο κ. Καλεντερίδης πρόσθεσε ότι «μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως επεισόδιο, ενώ τα χωρικά ύδατα και ο εναέριος χώρος βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Η ανακοίνωση της ελληνικής πλευράς είναι ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση του εναέριου χώρου. Πρέπει να σας πω ότι έκανα τις ερωτήσεις μου. Ρίχτηκαν δύο γεμιστήρες στην αντίθετη κατεύθυνση από την πορεία του ελικοπτέρου, υπήρχαν τα τροχοδεικτικά, δηλαδή την αντίδρασή μας την είδε ο πιλότος του ελικοπτέρου».


Όπως είπε «πρέπει να προβληματιστούμε επειδή το ραντάρ δεν είδε το ελικόπτερο πριν το επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι πετούσε χαμηλά και έκανε μια πτήση για να μην το δούμε. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το αξιολογήσουμε. Το γεγονός ότι έβαλαν ακτοφυλακή και όχι στρατό πρέπει να το αξιολογήσουμε».Από την άλλη πλευρά ο κ. Καλεντερίδης υπογράμμισε ότι «υπάρχει υπαρκτή απειλή από την Τουρκία. Γνωρίζετε ότι μας αποκαλούσαν "τουρκοφάγους", "πατριδοκάπηλους". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παγόβουνο να διαλυθεί και είδαμε ότι η Τουρκία έχει σχέδια να πάρει το μισό Αιγαίο. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτό θέλουν να το κάνουν ίσως χωρίς στρατιωτική επιχείρηση, αλλά με ένα βελούδινο τρόπο. Δηλαδή να επεκτείνουν την επιρροή τους και να θέσουν σε ισχύ ένα εργαλείο όπως είναι η μετανάστευση. Άρα και σχέδια έχουν και εξοπλιστικά προγράμματα έχουν που τα υλοποιούν με ακρίβεια και συνέπεια. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει σχέδιο που πρέπει να προβληματίσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου».


Επιπλέον ο αρθρογράφος και συγγραφέας ανέφερε ότι «ο τουρκικός στρατός τις επόμενες μέρες θα κάνει μια μεγάλη άσκηση στο Αιγαίο που θα είναι διακλαδική και στην οποία καλούνται και την παρακολουθούν όλα τα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα). Οι ασκήσεις αυτές είναι εφαρμογή σχεδίων κατάληψης ελληνικών νησιών. 


Η Ελλάδα αντί να συμμετέχει θα πρέπει να καταγγείλει αυτό το γεγονός, αλλά και να κάνει διαβήματα στις χώρες που στέλνουν παρατηρητές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ασκήσεων όντως θα έχουμε μια μεγάλη κινητικότητα στο Αιγαίο. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε αν μιλάμε για κλιμάκωση είναι μήπως οι εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ ωθήσουν την Τουρκία να κάνει μια επιθετική ενέργεια. Τότε εκεί απαραιτήτως η Ελλάδα θα πρέπει να εμπλακεί». «Κατά την άποψή μου αυτό είναι το χειρότερο σενάριο το επόμενο διάστημα. Αλλιώς μέχρι τις εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν δεν θα κάνει τίποτα στο Αιγαίο. Έχει κερδίσει 3-4 μονάδες από την επιχείρηση στο Αφρίν και εκτιμώ ότι δεν θα κάνει κάτι άλλο» κατέληξε ο κ. Καλεντερίδης.Page Size
O ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η άγνοια της πραγματικότητας είναι η ρίζα του πόνου σε αυτό το θέατρο των σκιών.
Δεν παρατηρούμε σχεδόν ποτέ την πραγματικότητα, μέχρι να μας συμβεί κάποια εκστατική εμπειρία. Ο νους πρέπει να αδειάσει για να γεμίσει από αυτό που Υπάρχει.
O ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Quantum Physics and God
Quanta particles are wave packets—everything that we can see is made up of these quanta, which do not conform to known laws of physics, thus everything that we can see, even time and space contain quanta, is made up of things that we cannot see. The force holding the quanta is light. In "double-slit test",  life creates the universe because quanta behavior changes depending on the observer’s perception and consciousness—quite an unexplained phenomenon reality is a process that requires our consciousness to be perceived.


Quantum Physics and God
Ποιοι Απαιτούν την Ψυχή του Άφρονα Πλούσιου?
Ένας πλούσιος άνθρωπος σκέφτηκε: «Θα επενδύσω για να να μην μου λείψει τίποτα και θα απολαύσω τα πάντα.» Αλλά άκουσε μια φωνή: «Άμυαλε! τη νύχτα αυτή, απαιτούν να σου πάρουν την ψυχή.". Ποιοι? Λουκ. Luke 12:20. Σίγουρα όχι άγγελοι, αλλά δαίμονες. Οι άγγελοι δεν απαιτούν αλλά συνοδεύουν/μεταφέρουν. Λουκ. Luke 16:22.
Ποιοι Απαιτούν την Ψυχή του Άφρονα Πλούσιου?
Page Size

 
Copyright

www.Stassinos.com * www.Stasinos.tv * www.Stasinos.com *